Vær med og engasjer medlemmene i din forening! I tillegg til flere individuelle vinnere, kårer vi også den båtforeningen med flest deltakere. Vinneren får hjertestarter, KNBF-vimpel, Båtens Verden abonnement og ikke minst nasjonal oppmerksomhet!

For him and her

Last ned og del på sosiale medier

Bilde til sosiale medier, nettside, nyhetsbrev osv.


Video til sosiale medier, nettside, nyhetsbrev osv.


For him and her

Tekst til sosiale medier osv.

1

Delta i Norges største båt-quiz om sjøsikkerhet og vinn flotte premier til store verdier! Frist for å delta er 30. juni! Delta her: www.sjosikkerhet.no

2

Vår båtforening deltar i Sjøsikkerhetsmesterskapet i regi av Båtforbundet. Bli med og delta på vegne av foreningen og vær med i trekningen av flotte premier! Den båtforeningen som får flest deltakere med riktig svar vinner! Delta her: www.sjosikkerhet.no

3

Du kan også velge å dele innlegget som Båtforbundet har delt på sin Facebookside ved å trykke på knappen under:

DEL INNLEGGET HER
For him and her

Nyhetsartikkel til fri bruk

Båtforbundet sjøsetter stort sjøsikkerhetsmesterskap

KNBF, Tryg Forsikring og Båtens Verden har lansert en stor sjøsikkerhetsquiz i tre runder. Også båtforeningene er med i konkurransen.

Sjøsikkerhetsmesterskapet skal gi økt fokus på sikkerhet i båt, og målet er å nå bredt ut til hele båt-Norge. Alle kan delta, og første quiz på fem spørsmål – en kvalifisering – lukker 30. juni.

Deretter går de med alle riktige svar til en delfinale, før finalen går av stabelen i august. Finalen består av fritekstspørsmål og en jury vil vurdere svarene.

I premiepotten er alt fra en Garmin Quatix 7, flytejakke fra Regatta til toppremien – en River 290 med Mercury-motor på hekken!

Alle deltakere blir spurt om de tilhører en båtforening, og foreningen som får flest deltakere med riktig svar konkurrerer om en premiepakke på hjertestarter, KNBF-vimpel, Båtens Verden-abonnement og ikke minst nasjonal oppmerksomhet.

Delta og del denne linken videre: https://sjosikkerhet.no/?bf

Bilde til fritt bruk: